Carnavalsstoet SCV De Teutepeuters afgelast omwille van stormweer

Op advies van Brandweer Noord-Limburg beslisten het stadsbestuur van Hamont-Achel en Scv De Teutepeuters zonet om de carnavalsoptocht van deze namiddag af te lasten omwille van de slechte weersvoorspellingen.

Het programma van De Teutepeuters gaat verder gewoon door met om 10.30 uur de machtsoverdracht op het stadhuis. Voor de verdere planning van deze namiddag en avond kan men terecht op de Facebookpagina van de carnavalsvereniging.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *