Daredevils sluiten derde Bastionfestival af

Zoals elk jaar zorgt de organisatie van het Bastionfestival in Kessenich voor een afsluiter van formaat. Dit jaar zullen de Daredevils het festival afsluiten. “Deze geweldige Nederlandse coverband staat erom bekend het kot af te breken”, zo reageert mede-organisator Maico Houben van het festival.

Met de ticketverkoop gaat het goed. “We hebben op dit moment al drie maal zoveel tickets verkocht, ten opzichte van vorig jaar, zo’n zes maanden voor het festival”, aldus Houben.

Eerder maakte de organisatie bekend dat onder meer De Kreuners, de Alpenzusjes, Awful Age, de Ketnetband, Ilsen & Verhulst, Boulevard Vinyl, Les Truttes, DJ Boyd en schlagerkoning Christoff hun opwachting zullen maken op zaterdag 8 en zondag 9 augustus. Komende maandag wordt de laatste artiest, en de headliner van het festival bekend gemaakt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *