DJ Boyd ontbreekt niet op het derde Bastionfestival

Een Bastionfestival zonder DJ Boyd? Dat is onmogelijk, aldus de organisatie die vanochtend bekend maakte dat Boyd Wilms, aka DJ Boyd, ook op het derde Bastionfestival zijn opwachting zal maken.

DJ Boyd zal zaterdagavond de eerste festivaldag traditioneel afsluiten. “Het is voor DJ Boyd een thuismatch die om 01.00 uur aan de Maasplassen zijn opwachting zal maken”, aldus Maico Houben van de organisatie van het tweedaags festival in Kessenich.

Eerder maakte de organisatie bekend dat onder meer De Kreuners, de Alpenzusjes, Awful Age, de Ketnetband, Ilsen & Verhulst, Boulevard Vinyl, Les Truttes en schlagerkoning Christoff hun opwachting zullen maken op zaterdag 8 en zondag 9 augustus. In de loop van de komende weken worden nog meer namen bekend gemaakt door de organisatie.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *