Inschrijven voor de Kinrooise Babyborrel

Op 1 maart 2020 organiseert het gemeentebestuur van Kinrooi een babyborrel voor de kinderen die in 2019 geboren zijn. Tijdens deze babyborrel krijgen jonge gezinnen een geboortepremie van 50 euro aangeboden.

Tevens stellen een aantal gemeentelijke diensten (sportdienst, jeugddienst, buitenschoolse kinderopvang, …) hun werking voor aan de jonge ouders. Alle ouders met een kindje, geboren in 2019, hebben een uitnodiging ontvangen en kunnen zich online inschrijven.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *