Interreg project ‘Grenzeloos Grind’ in Kinrooi en Maasgouw

In het Kinrooise en Maasgouwse straatbeeld doken afgelopen week enkele houten constructies op. Dit zijn de eerste stappen van het Interreg project tussen beide gemeenten om een unieke, grensoverschrijdende belevingsroute voor fietsers en wandelaars te creëren.

Voor het project ‘Grenzeloos Grind’ worden rondom de Grensmaas zes houten constructies geplaatst die dienst doen als ‘hotspots’ voor digitale postkaarten. Op 7 februari werden de eerste houten frames geplaatst.

Het is de bedoeling dat voorbijgangers de houten constructie als fotokader voor hun selfie gebruiken. In de kaders worden de hashtags van beide gemeenten, #mooikinrooi en #mooimaasgouw, gegraveerd om zichtbaarheid op internet en social media te ontwikkelen. Begin mei zijn alle frames geplaatst.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.