‘Mag ik dan nog Binnen’ is debuutsingle van Joyce uit Neeroeteren

Na haar deelname aan ‘The Voice van Vlaanderen 2017’, waar Joyce Vanderhoydonck het in het team van Alex Callier tot in de liveshows schopte, is de artieste uit Neeroeteren volop songs beginnen schrijven. Onder haar eigen naam start Joyce nu een soloproject. Hierin verlegt ze de focus van jazz, zoals in haar vorige project ‘Schemer’, naar pop en legt ze nog meer de nadruk op tekst en verhaal. Dat resulteert in haar eerste single ‘Mag Ik Dan Nog Binnen’ die opgenomen is door Pieterjan Coppejans.

“Ik heb er voor gekozen om mijn nieuwe project Joyce te noemen, omdat ik het zie als een verlengde van wie ik ben als persoon. Ik schrijf vanuit mijn eigen ervaringen en zo is ‘Mag Ik Dan Nog Binnen’ ontstaan. Het nummer gaat over het verloren contact met iemand die me dierbaar is. Ik denk dat de luisteraar zich hierin zal kunnen herkennen, aangezien iedereen wel iemand heeft waarbij hij/zij hoopt dat hij/zij nog binnen mag.”

De single is te beluisteren op alle streaming platformen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *