Nieuwe ondernemersvereniging in Bocholt

Feestzaal Extra-Time was het decor van de kick-off UNIZO Bocholt. Achter de schermen werd de voorbije maanden hard gewerkt aan een bestuur.
Voorzitter Sylvia Dries gaf tijdens haar welkomstwoord aan dat het tijd was voor één ondernemersvereniging die ondernemend Bocholt verenigd en die volop de samenwerking met het gemeentebestuur van Bocholt wil aangaan. Naast dit belangenbehartigende aspect wil UNIZO Bocholt ook inzetten op infosessies, bedrijfsbezoeken en netwerkmomenten. Het doel is ‘zorgen voor beter ondernemerschap in Bocholt’.

Gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg, Bart Lodewyckx, duidde op het belang van een goede lokale UNIZO ondernemersvereniging en de samenwerking met het gemeentebestuur, ook burgemeester van Bocholt Stijn Van Baelen bracht zijn gelukwensen aan het bestuur van UNIZO Bocholt.

De sfeer werd achteraf verzorgd door muziekband ‘Dag Anniek’ en de lekkernijen uit de keuken werden meer dan gesmaakt tijdens het contact leggen tussen de ondernemers.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.