Peter Wulms benoemd tot Groeët-Offeseer

Tijdens de installatie van de Rogstaekersprinsen in het stadhuis op 16 februari werd de benoeming bekend gemaakt van Peter Wulms tot Groeët-Offeseer in de Orde van de Rog. Dit is de op één na hoogste onderscheiding die de Rogstaekers kennen.

Wulms is vanaf 1998 lid van de Rogstaekers en is zeker in zijn beginjaren nauw betrokken geweest bij de Jeugdcommissie. Sinds 2010 is hij actief bezig bij de begeleiding van de Rogstaekersprins. Vanuit zijn functie als Prinsenbegeleider is hij in de Commissie P&P (Preense & Prizzentasie) terechtgekomen en is daarvan ettelijke jaren ook voorzitter geweest. Tevens is hij jaren actief geweest voor de toenmalige commissie “Lôl oppe Plênk”, waar hij als Rogstaeker verantwoordelijk was voor de Boonte Femiêlie Middig. Peter Wulms is een vent uit duizenden: iemand die voor het Weerter carnaval in het algemeen en Stadsvastelaovendjvereîniging De Rogstaekers in het bijzonder goud waard is.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.