Yf I zwaait de scepter bij de Kèsinger Ertesjieters

Yf Brouns kwam op het einde van een zeer geslaagde prinsenzitting in de sfeervolle “feesttempel” van de Kèsinger Ertesjieters als opvolger van Steve I uit een kist te voorschijn.

Hij regeert nu onder de leuze: “Mèt prins Yf den iëste veurop zètte wè alle tegels oppe kop!” Dat hij dit nu allemaal mag meemaken heeft hij te danken aan de 2 mollen, Ronny Peers en Eric Deben, die hem in het grootste geheim gekozen hebben. Als lid van de carnavalgroep “De Kèsinger BOEGG” is Yf een feestvierder en een pleziermaker in hart en nieren. Hij weet dus ongetwijfeld wat hem te doen staat en hij zal Kessenich zeker en vast op zijn grondvesten doen daveren. Yf I, een zelfstandige vloerlegger, is verder ook lid van de schutterij “De Breydelzonen. Samen met zijn wederhelft Ruth Mooren hebben ze 2 kinderen: Lloyd en Liah. Meer informatie en vele foto’s kunnen jullie vinden op onze website: www.ertesjieters.com

De karnavalstoet van de Kèsinger Ertesjieters gaat door op zondag 1 maart. Het vertrek is om 14 uur.

Foto: Karel Peeters

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *