De Wissel versiert kaartjes voor bewoners WZC Het Park

Op maandag 16 maart zijn de leerlingen van basisschool De Wissel uit Neeroeteren aan de slag gegaan. Twee schoolkinderen en twee kleutertjes hebben de handen (figuurlijk) in elkaar geslagen. Samen hebben ze wel 90 (!) kaartjes versierd met een mooie boodschap erop voor de bewoners van woonzorgcentrum het Park in Neeroeteren.

“Het Corona-virus brengt de laatste tijd heel wat onzekerheden en onrust met zich mee. Daarom hebben we op de eerste dag van onze opvang op school besloten om al de negatieve gedachten aan de kant te schuiven en iets te doen voor de mensen die het nodig hebben”, klinkt het op De Wissel. “Samen met de aanwezige kindjes makten we kaartjes voor de bewoners van ons plaatselijke rusthuis: woon-zorgcentrum Het Park in Neeroeteren.”

De kleuterjuffen hadden ook nog enkele plantjes op overschot en ook die werden versierd met een leuke boodschap erin. “Samen hebben we alles verzameld en maandag namiddag zijn we dan te voet vertrokken naar het rusthuis. Op die manier konden wij de oudere mensen een hart onder de riem steken. En dat is zeker belangrijk, deze mensen hebben het nodig!”

“Maar ook denken wij aan al onze vriendjes die thuis zitten en niet met ons kunnen samenspelen, de ouders van de kindjes die nog steeds gaan werken of thuis moeten blijven, aan alle mensen in het ziekenhuis, dokters, verplegers, aan iedereen die zijn steentje bijdraagt om iedereen in een goede gezondheid te houden. En natuurlijk ook de directie, secretariaat, poetspersoneel en de lieve juffen en meesters, die dag in en dag uit ervoor zorgen dat wij tijdens deze akelige tijden nog altijd een leuke en leervolle tijd kunnen beleven. Draag ook je steentje bij, het zijn de kleine beetjes die tellen. Samen staan we sterk!”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *