Berra Nur Bakac uit Ophoven mag naar Provinciale Journalistenwedstrijd

Het Davidsfonds Kinrooi organiseerde onlangs, en dat reeds voor de 31ste keer, een Junior Journalist wedstrijd. Alle leerlingen van het zesde leerjaar van de Kinrooise basisscholen schreven een opstel dat door een onpartijdige jury, samengesteld uit leden van de oudercomités en het Davidsfondsbestuur, beoordeeld werd. Per klas waren er drie winnaars die een prijs in de vorm van boeken kregen.

Thema dit jaar was ‘nieuwe buren’. Berra Nur Bakaç van basisschool De Maaskei uit Ophoven werd algemeen laureaat met een prachtig verhaal. Bovendien was het zo goed dat Berra Nur binnenkort een provinciale prijs krijgt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.