Bree Zorgt: wil je vrijwilliger worden of zoek je hulp?

Sinds vrijdag 13 maart 2020 middernacht zijn er een aantal maatregelen van kracht in ons land om de verspreiding van het coronavirus af te remmen en de kwetsbaren in onze samenleving te beschermen. Kwetsbare personen, dit zijn onder andere personen ouder dan 65 jaar, diabetici, personen met hart-, long- of nieraandoeningen en personen met een verzwakt immuunsysteem (met chemo- of reumabehandeling), vragen we heel uitdrukkelijk om uiterst voorzichtig te zijn.

Kom je zelf liever niet buiten en heb je hulp nodig? Wil je vrijwillig hulp bieden? In Bree is het initiatief ‘Bree Zorgt’ op poten gezet, om tegemoet te komen aan vraag en aanbod. Het team van vrijwilligers dat klaarstaat om kwetsbare personen te helpen bij het aankopen van medicatie, etenswaren of andere huishoudelijke producten staat onder leiding van Karel Housen en kan je bereiken via 089 84 85 86, of via de Facebook-groep ‘Bree Zorgt’. Wij helpen je graag verder!

Denk er aan dat je ook tijdens je vrijwilligerswerk de hygiënemaatregelen en ‘social distancing’ in acht neemt.

Wil je meer weten over de vrijwilligersverzekering? Surf dan naar www.vlaanderenvrijwilligt.be.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.