Classics Revival Band stopt ermee

Classics

Er komt een moment dat het doek definitief valt… Met deze tekst laat de Classics Revival Band weten dat men ermee gaat stoppen.

Harrie en zijn toenmalige kornuiten zijn er in 1967 mee begonnen, en hebben samen met Johnny Hoes, Adri-Jan Hoes en Fred Limpens de Vlaaiensound gecreëerd en op de kaart gezet. Begin 2010 zijn Rolph, Edward en Erik de uitdaging aangegaan om met Harrie deze unieke sound weer live te gaan brengen. Het scheelde uiteraard enorm dat ze de originele stem en het gitaargeluid in hun midden hadden. De nadruk kwam te liggen op de Classics nummers, waarvan er een groot aantal waren die voorheen nog nooit live waren gespeeld, aangevuld met covers uit die roemruchte periode.

Onlangs is Rolph, de bezieler van dit bandje, tot de conclusie gekomen dat de balans tussen zijn leven als muzikant en zijn werk en privéomstandigheden niet meer juist is. En dan moet je keuzes gaan maken.

Op een nader te bepalen datum zullen ze in Stramproy, daar waar het allemaal ooit begon, voor de laatste keer de Vlaaiensound live ten gehore brengen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Classics Revival Band stopt ermee”

  1. is het afscheidsconcert al geweest had er graag naartoe geweest. ben hevige fan van the classics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.