De Boomgaard en Beverburcht in Maaseik geopend tijdens Paasvakantie

Omdat het coronavirus geen Paasvakantie inlast zullen de personeelsleden van lagere school De Boomgaard en kleuterschool De Beverburcht een extra inspanning doen. Tijdens de Paasvakantie zal er op beide scholen permanentie zijn, zo laat directeur Gunter Haeldermans weten.

“Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan de Corona-crisis, voor kinderen van ouders die werken in een cruciale sector”, aldus de directeur. Momentele vangen ze tien leerlingen per dag op bij De Boomgaard. Bij De Beverburcht zijn dat er ietsje minder.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *