DVD onbekend populair ongekend populair

De onlangs uitgebrachte DVD over het werk van Fred Limpens “Onbekend populair” is ongekend populair, en wordt zeker in deze moeilijke tijden veelvuldig bekeken. We laten Peter Gerits van The Classics aan het woord:

“Het is alweer enkele jaartjes geleden dat Harry Broens en ik werden gevraagd om geïnterviewd te worden over onze ervaringen met Fred Limpens, dé opname duizendpoot in de studio’s van BMI Music (Telstar – Killroy) van Johnny Hoes in Weert.

Fred was de grote man en inspirator van diverse artiesten en zorgde dat hun muziek met een speciale “Limpens-touch” uiteindelijk op het vinyl terecht kwam. Hij was ook de grote man achter de successen van o.a. The Classics.

Het interview is verwerkt in een grote documentaire over Fred Limpens en diverse andere bekendheden als mensen van The Walkers, Partner, The Major Dundee Band, Henk Wijngaard, Beppie Kraft, Marjan Kampen, Ronnie Tober, Adri-Jan Hoes, Chiel Montagne enz. komen er samen met ons aan het woord.

De première vond een poosje later plaats in cinema Gotcha van Weert, waarbij wij, samen met heel veel prominente genodigden aanwezig waren.”

Met muzikale groet,

Peter Gerits.

Een korte getuigenis van een tevreden kijker:

“Gisteren kreeg ik de dvd toegestuurd en heb samen met het vrouwtje heerlijk zitten her-genieten in onze tijdelijk Corona-gevangenis.

Je moet heden als oudere immers voorzichtig zijn en alleen voor dringende zaakjes het huis verlaten.

Het is een fantastische en meesterlijk in mekaar gezette documentaire geworden met een hoog “O ja” gehalte, vastgelegd op een prachtige dvd.”

Wilt u in het bezit komen van deze schitterende dvd, dan kunt u deze rustig vanuit uw luie stoel bestellen en voor het geld hoeft u het echt niet te laten. Bestellen kan via deze link

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “DVD onbekend populair ongekend populair”

  1. Gisteren de dvd van Fred Limpens gekregen van mijn oudste zoon Jack i.v.m. Kerst. Ik had Fred Limpens gesproken op 17 april 2017 in de studio van Johnny Hoes, en hem toen gevraagd of van zijn docu. ook eenn dvd zou uitkomen… Hij wist dat toen niet, maar hij vertelde toen dat niemand er belangstelling voor had om het uit te zenden. We zijn blij dat er toch een dvd ervan is gekomen, We hebben genoten, heb hem al 3 keer gezien, groeten aan Fred.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *