Grens zonder reden trotseren kost €500,– boete

Sinds de lockdown in België is uitsluitend werkverkeer toegestaan tussen België en Nederland. Tanken of familiebezoeken zijn niet meer toegestaan. Een overtreding kan mensen duur komen te staan, namelijk € 500,00.

Grensarbeiders die de grens over moeten voor hun werk, dienen bij hun werkgever een attest te vragen zodat ze die bij de controleurs aan de grens kunnen laten zien. “Het zijn vergaande maatregelen. We gaan de grenzen niet sluiten maar willen met deze controles de mensen wel bewustmaken van de ernst, want willen we ons gezondheidssysteem overeind houden en het aantal overlijdens beperken is dat meer dan dringend nodig”, aldus burgemeester Jo Brouns van Kinrooi.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

75 reacties op “Grens zonder reden trotseren kost €500,– boete”

 1. Mag je al fietsend de grens over, omdat een frisse neus te halen, aangeraden word

 2. Die zijn helemaal gek geworden. Mijn vriendin woont in Belgie, en is ziek. Nee, geen corona, geen griep. En ik wil er graag heen, even helpen, huishouden, boodschappen. Mag dat niet meer?

 3. Mag ik met mijn hond van maastricht naar de dierenarts in lanaken de poort waar hij altijd behandeld word

 4. Er word nu gezegd dat wij Nederlanders niet meer de grens over kunnen in groepen te voet of met fiets maar mogen de Belgen dit dan wel doen ?? .ze komen in grotere groepen hier door het dorp op hun fietsen op Nederlands grond gebied. Ik zou aan de Belgen zeggen let daar dan ook op a.u. b.

 5. En de Belgen wat hier op Malberg bij de jumbo komen hamsteren dat mag dan wel nou Nederland ga ook maar aan de grens staan dan kunnen jullie de ondernemers van Nederland nog beter helpen zoveel Belgen komen er de grens over

 6. En hoe dan, als je als hart patiënt vanuit Nederland naar het UZA in Antwerpen moet bij cardioloog voor hart/vaat controle?

 7. Er zijn mensen die in België wonen maar hun leven is in nederland toch zijn er velen hier egoïstisch met ikke ikke mentaliteit, wij moeten aan jullie denken?? Denken jullie dan ook eens aan ons,!!!! ? Ik mag wss mijn zoon langer dan een maand niet meer zien door die rotcorona dus die ikke egoisten mentaliteit kunne wij wel echt missen als kiespijn, laat de grenzen open en sluit de buitengrenzen van Europa af, en stop met zeiken dat nederland zijn grens moet doen voor België stop me andere mensen te klote.

 8. hoe zit het dan met de bewoners in Belgie ,die speciaal naar Nederland ,vooral staden in Noord Brabant rijden om softdrugs te kopen in een coffeeshop.
  Wij zien hier in de buurt van een coffeeshop heel veel en ik zeg heel veel voertuigen met een nummerplaat uit Belgie,vaak met meerdere inzittenden en het is net of het er steeds meer worden per dag

 9. Volgens mij reageren de Nederlanders op de Belgen maar mij is alleen bekend dat wij als Belgen niet meer naar het buitenland mogen hoor..Van NL weet ik het niet..

 10. We zijn in Zeeuws-Vlaanderen en gaan nu terug naar huis naar Maastricht moeten we dan helemaal gaan omrijden of kan dat toch via Antwerpen.

 11. Ik lees hier dat er veel Belgen de Nederlandse grens over komen maar weten jullie ook dat er veel Nederlanders in België wonen en dat die een Belgische nummerplaat hebben ??

 12. mijn broers en zus en mijn dochter en klein kinderen wonen in belgie.mag ik daar niet heen dan????

 13. Leuk hoofdstaat Baarle-nassau links Nederland rechts België en nu

 14. mijn kinderen kleinkinderen en vriend wonen in nederland ik in belgie en nee ik mag hun niet zien en ja! ik begrijp dat goed mensen kom op wat willen we leven??!! en elkaar even niet zien? we kunnen appen en nog een hoop andere dingen mn dochter is pas bevallen wil ik hun zien ? natuurlijk maar ik doe het niet ik zit mn tijd hier moederziel alleen uit en ik overleef dit wel hoor? ik hoop alleen dat ik het corna virus ook! overleef als! ik het krijg terwijl ik long patient ben daarom blijf ik binnen de grenzen en in mn huis des te groter feest hebben we over een tijdje

 15. Ik, ik, mijn, mijn,…. In tijden van nood zijn er nieuwe regels, nieuwe wetten en afspraken. En daar heeft iedereen zich aan te houden. Zo simpel is. Bende egoïsten. Dit coronavirus bedreigt ieders leven.

 16. Regels toepassennvoor beide kanten van de grens en dan is er geen discussie meer mogelijk.
  Wat nut heeft zulke regel als deze slechts aan één kant moet gerespecteerd worden.
  Daar hebben de notabelen weer niet aan gedacht.

 17. Mensen denk na. Dat is wat je moet doen. Msch voor t laatst dat je dat kan doen.
  De natuur beslist wie mag blinven en wie niet, maar denk aan je medemens.

 18. ik neem aan dat je met je afspraakbrief wel naar Belgisch ziekenhuis (UZ gent) mag?

 19. Heb 2 kinderen in belgie wonen .
  Conclusie: jammer als ik ze paar mnd niet zie. Maar nog veel erger als ik ze nooit meer zie.
  Vandaar ik volg elke regel voor hun en voor mij.
  Als iedereen dit gewoon doet en thuis blijft
  Zal iedereen er gezond vanaf komen.
  Groetjes stella

  L

 20. Mijn vriend en werk zijn in Nederland. Gelukkig kan ik thuiswerken maar mijn vaste partner was de enige die ik nog zag de afgelopen weken. Uit voorzorg blijf ik verder ook binnen. Ik zou het jammer vinden als ik hem niet meer zou kunnen zien ja. Welke 1 vriend buiten familie mag ik dan nog zien? Mijn familie zie ik ool niet momenteel uit voorzorg. Terwijl Belgen nog met gemak in Nederland kunnen gaan winkelen ? Dit heeft niets met egoïsme te maken. Rijden naar Nederland of België alleen in de auto doet niemand kwaad als je je daar ook gewoon binnenblijft. In deze tijden zou het fijn zijn als je tenminste 1 van je dierbare mag zien. De grenzen hadden dicht moeten zijn toen al die mensen zo nodig moesten gaan skiën ja! Hier zijn wij nu allemaal de dupe van.

 21. Dit grens verhaal baart ons al langer zorgen
  De uitspraak van Rutte ; iedereen moet ziek worden , wat met de oudere die dit niet overleven ?
  Of is dit mss de doelstelling, selecteren op gezondheid
  Blijf aub aan uw eigen grens kant dan kunnen we hier later nog over mee praten
  Anders zou het wel eens voor heel vele einde oefening kunnen zijn !

 22. Hier in België is een samenscholingsverbod. Beste Nederlandse fietstoeristen fiiets a.u.b. net als wij met alleen je gezin óf met twee personen in België, (dat is de regel hier) zolang het nog mag van jullie regering. Wij volgen níet die regel van groepsimmuniteit! Probeer toch maar gezond te blijven allemaal!

 23. Ik werk momenteel in VK en heb geen idee hoe ik thuis kan komen en wanneer. Ik moet dus meerdere grenzen passeren. Met mij zijn er nog hele volksstammen die dit probleem hebben. Laat de EU ervoor zorgen dat er een eenduidig beleid gevoerd wordt vwb grensarbeiders en mensen die terug naar huis willen/moeten.
  Als ik sommige commentaren lees denk ik waar haal je de tijd vandaan om te reageren, moet jij niet nog meer wc papier gaan kopen?

 24. Ik snap dat er maatregelen moeten komen en dat mensen hier allemaal iets op te zeggen hebben. Maar wat als je partner of familie over de grens woont ? Je mag in eigen land wel naar je familie of partner ? Dus ik moet als zwangere vrouw nu alleen zitten omdat ik niet naar België mag waar mijn partner (voorlopig) nog woont ? Hopelijk zit ieder van jullie wel met iemand anders in quarantaine! Zodat jullie niet de angst en eenzaamheid voelen. De onmacht … Als iedereen gewoon zoveel mogelijk binnenblijft zou het ook al veel helpen

 25. Aan iedereen die naar een belgisch ziekenhuis op consult wil, bel eerst even want vele consultaties zijn geschrapt. Niet dringende ingrepen uitgesteld.

 26. Man man. Mijn kind en kleinkinderen. Deze maatregelen zijn bedoeld om diverse leeftijden te scheiden. En neen je mag geen familie bezoeken. Ben je je leven beu, kinderen worden niet of nauwelijks ziek. Blijf in je kot . op deze manier zal het geen weken maar MAANDEN duren en zullen er duizenden sterven.
  Met als gevolg : NIEMAND NOG BUITEN , MAANDEN GEEN DEFTIG INKOMEN, een sociaal BLOEDBAD , snap da nu toch eens BENDE EGOISTEN

 27. Net op het nieuws gehoord: alleen nog woon-werk verkeer van Nederland naar België en andersom. Er zijn uitzonderingen mogelijk. Informeer je!

 28. Hoe zit het dan als je als Nederlander in België in het ziekenhuis onder behandeling bent ?
  Heb volgende week nl. volgende week een paar onderzoeken staan. Mag ik daar dan wel naar toe ?

 29. Mijn paard staat in Nederland net over de grens,hij heeft ook zijn verzorging eten en drinken nodig,kan en mag ik nog tot bij hem geraken?

 30. Ik woon aan de grens met België. Er is geen controle te zien. Wat is de bron van dit artikel?? Het lijkt me een HOAX!

 31. Voor alle muggenzifters : België sluit de grens voor Nederland EN België. Wij Nederlanders wonen al 16 jaar in België en passen ons aan aan zowel de Belgische en Nederlandse richtlijnen, enkel om te voorkomen dat het coronavirus nog verder uitbreidt en voor de veiligheid van IEDEREEN, niet enkel Belgen of Nederlanders. Denk daar eens aan ipv met de vinger naar anderen wijzen (er wijzen er 4 naar jezelf!!!). Wees cooperatief in het belang van iedereen, ook jezelf en je eigen gezin!!!

 32. Hallo, op dit moment zit ik in portugal en vlieg morgen terug. Ik woon op de grens van België in nederland. Maar ik land in charleroi. Mag ik dan nog thuis komen? En nog erger we zijn weggebracht. Mag die persoon ons wel ophalen?

 33. Dit artikel komt van de burgemeester van Kinrooi, maar gelden deze regels voor alle grensovergangen? Maasmechelen, Vroenhoven, Smeermaas,…

 34. Ben al weken in NL – tweede verblijf – moet ik nu naar belgie?

 35. Voor al die mensen die zich afvragen mag niet op bezoek bij mijn broer, vriend, of zoon. Nee dat mag niet, je mag niet op bezoek komen bij elkaar want je blijft thuis tenzij het echt niet anders kan. Of je in NL of in BE woont dat maakt niks uit! Wat is daar zo moeilijk aan om te begrijpen????? Gebruik alsjeblieft gezond verstand en bescherm je zelf en anderen.

 36. me pa moe ik straks ophalen in antwerpen bij trein stasion
  mag da wel ????

  heb bericht van hem op me gsm met tijd en all ik weet niet of da geldig is??

  hij is 2 dagen terug in frankerijk onderuit gegaan met motor
  dus komt met trein terug

  Dus ik zit te piekeren wil hem graag op halen

 37. Ze hadden de grenzen beter in februari al gesloten. In China zaten ze toen al met veel overlijdens en in Italië begon het virus in volle opmars te komen. Iedereen die toen op wintersport was hebben ze allemaal zonder te screenen naar huis laten komen. Blijkbaar hadden ze het nog nie gesnapt na China. Nu mag ik geen boodschappen meer doen voor miin moeder(85 jaar) die net over de grens woont. Bedankt rappe politiekers.

 38. Mijn ma 85jr woont nog zelfstandig, hier ongeveer 7 km vandaan. Zij woont in België en ik in Nederland. Al 8jr doe ik voor haar boodschappen en haar administratie.
  Ook haal ik de medicatie voor mijn hart in België, ik heb een hartoperatie in Brugge gehad. Aangezien ik voor veel medicijnen allergisch ben en dat goed uitgezocht is in het ziekenhuis haal ik mijn medicatie in Sint-Laureins (B)
  Aub zeg mij wat de oplossing hier voor is.

 39. Iedereen moet gewoon binnen blijven. De nederlanders houden zich hier weinig tot niet aan. Daarom zijn ze strenger geworden bij de grens. Vlaanderen zet de gezondheid van de burgers voorop terwijl de Nederlanders meer bezig zijn dat de economische wereld niet instort. Ik zie zelf op Facebook dat mensen in nederland gewoon bij elkaar komen. Ook als je geen symptomen hebt kun je het virus overdragen. Wij (ik woon in belgie) mogen ook niet meer over de grens om bij de jumbo boodschappen te doen. Iedereen moet gewoon in zijn eigen land blijven en vooral ook binnen blijven mits je naar het werk moet of boodschappen (met 1 pers en niet het gezin) maar alle onnodige verplaatsingen moeten de nederlanders ook eens achterwege laten. Naar mijn mening gebeurt dit nog te veel in Nederland. Dus ik zeg goedzo, België. Wie niet over de grens komt om te werken of een ziek familielid te verzorgen, in je eigen land blijven. Ik heb ook familie in Nederland en deze ga ik ook voorlopig niet zien. Maar ik leg mij neer bij de maatregelen die genomen moeten worden om de gezondheid van jezelf of anderen niet in gevaar te brengen.

 40. nou vanmorgen meer Belge bij de plus dan nederlanders. hoe kan dat dan ?

 41. Hallo een vraag wij zijn van beroep binnenschippers we hebben geen vast adres wel post adres maar zonder daar te wonen wij hebben een eigen Chalet op een verblijfpark maar zo als ze zeggen moet het park sluiten dus zijn wij even op en neer gereden met de auto voor alles naar te kijken en af te sluiten maar maar ik zo dadelijk terug naar mijn binnenschip rijden

 42. Laffe actie van die Belgen, wel de grenzen niet fysiek sluiten waardoor iemand die minder goed is geïnformeerd kans loopt een vet verbaal te krijgen, maar economisch toch nog profiteren van de benzineaccijnzen van deze mensen. En Nederland moet uiteraard fel optreden tegen Belgen die ffkes in Zeeland de plaatselijke horeca met (corona)bezoek vereren. En ja ik weet dat dit inmiddels niet meer kan, maar het geeft de hypocrisie van België wel goed weer! Belgen ook weren uit onze supermarkten!!

 43. naar de belgen mogen wel masaal in nederland boodschappen blijven doen. hou dan de grens ook goed dicht en niet alleen van nederland naar belgie

 44. Volgens mij is de grens gesloten voor inwoners van België die naar Nederland willen reizen om daar boodschappen te doen en te tanken (diesel is nog steeds goedkoper in NL).
  Ik zie nog veel Nederlandse kentekens hier rondrijden.

 45. Laten we nu eens respect hebben voor elkaar wat of je ook ben Belg en NLer of van een ander land mensenlief we zitten allemaal in het zelfde schuitje.

 46. Grenzen sluiten zal niet voldoende helpen. Het beleid van beide landen zou moeten op mekaar afgestemd worden.

 47. Zo zie je maar de mentaliteit van mensen in crisistijd. Ik woon in België op de grens met nederland. Voor mij zijn Belgen en onze noorderburen gelijk.niet meer niet minder.zielig hoe er hier over de 2 nationaliteiten slecht word gesproken???

 48. Dwarsliggers ga je altijd hebben zowel bij de Nederlanders als de Belgen.
  Kijk maar naar het hamsteren, iedere dag wordt het afgeraden, toch gaan de meesten lustig door.
  Gewoon de regels volgen, is dat nou zo moeilijk???

 49. Jezus relax mensen. De meeste dingen die hier staan zijn gewoon legitieme redenen om wel de grens over te mogen. En btw zowel Nederlanders als Belgen hebben niet zelf gestemd voor deze maatregelen hoor. Denk een beetje na en lees jezelf een beetje in voordat je in paniek raak of boos wordt op een van de 2 volken zonder dat enig volk hier voor gekozen heeft. Mensen moeten echt leren nadenken voor ze iets zeggen. Zo blijkt maar weer.

 50. Mijn ouders wonen in België en zijn op leeftijd. Mijn moeder zit in een rolstoel, mijn vader is net geopereerd en herstellende . Hij mag niets doen. De poetsvrouw komt niet zolang er corona virus is. Ik mag niet de grens over om hulp te bieden. Had polite gebeld om raad, wordt er gezegd pechgehad, had je maar wat moeten regelen. Daar sta je dan, kan en mag niet helpen. Goed geregeld Nederland en België. Mijn complimenten!!!

 51. ik zelf ben verzorgende bij solidariteit voor het gezin dat nu i mens is geworden ik werk er 30 jaar … ik neem mijn werk ook heel serieus ik draag mondmaskertjes en heb handgel enz …. mijn vriend woont in Goes &1u van mij vandaan wil bij hem zijn , kan ik een attest krijgen om door te kunnen , we blijven thuis en zijn allebei niet ziek wil gewoon van vrijdag tot zondag daar zijn om daarna weer terug full time te werken in Belgie ,we gaan zeker niet op zwier op restaurants enz we koken zelf , vriendelijke groeten De Beck Nathalie

 52. Gelukkig dat we een Europa hebben waar onnoemelijk veel ambtenaren werken. Die zorgen voor afstemming van wetten en regels. Dat zien we nu weer! Ongelooflijk hoe weinig er politiek afgestemd wordt in deze coronatijd

 53. Wat zijn we toch egoïstisch als ze zegen blijf in je kot en alleen voor winkel of docter moet je niet naar Nederland en anderzom denk toch eens na ik woon in Belgie mijn fam allemaal in Nederland ik ga ook niet naar hen maar houw nu contact via telefoon en via Messenger want dan kunen we ook met beelden contact hebben heb nu toch een respect voor elkaar en heb toch eens geduld er zijn al mensen die meerdan 50 jaar niet met elkaar in contact kan en verder iedereen gebruik je gezond verstand

 54. Waar Blijft Nederland,Met zijn regels en wetten ,of zijn die rooie nummerplaten ,die ik heel veel zie vals. Lang leve DE BENELUX EN VERENIGD EUROPA.

 55. Vraaggg!!

  Dom of geen domme vraag..

  Mijn vriend woont in Belgie, net over de grens, zo’n 20 min met de auto. Mag hij mij in NL ophalen van t station om vervolgens samen naar zijn woonplaats in Belgie te rijden?

 56. Wat is dit erg, afgeven onder elkaar Belgen en Nederlanders alleen maar om geld daar draait het om, denk dan niemand aan wat er loos is en wat dit coronavirus allemaal met ons kan doen

 57. Die controles werken in 2 richtingen, ook de Belgen worden naar huis gestuurd. En krijgen boetes als ze niet luisteren. We willen niet dat er corona binnen komt, we gaan het dan ook zeker niet zelf importeren of wel?

  NEE, je mag niet op bezoek bij zus, kinderen of kleinkinderen in het buitenland. Dat mag zelfs in het binnenland niet. NEE, je mag je lief niet over de grens gaan ophalen. Net zomin als jullie dat tussen andere provincies en Brabant mogen.
  En NEE, je mag niet naar Belgische ziekenhuizen komen, zelfs de Belgische patiënten worden massaal afgebeld om medisch personeel de handen vrij te geven voor belangrijker zaken. Enkel gevallen die hoogdringend zijn gaan door.
  Heb je medicijnen nodig, spreek dan je eigen huisarts aan.

  Als je alle vragen hier leest lijkt het wel of veel mensen tot nu toe in een grot geleefd hebben en niet eens doorhebben wat er aan de hand is. Blijf thuis!

 58. Beste mensen deze regels zijn voor iedereen. Wij mogen sinds vrijdag 15.00 vanuit Belgie niet zonder goede reden de grens over. Werk, medische behandeling indien dringend. Maar wij mogen ook.niet zomaar lanterfanten op straat of bij familie op bezoek. Dit geld ook in Nl. M.b.t de grensbewakers ja dit is mogelijk een ieder van ons heeft familie aan de andere kant maar je blijft het beste bij de mensen uit je directe gezin waar je mee.onder 1 dak woont met uitzondering van kids van gescheiden ouders.
  m.b.t. paard verzorgen over de grens regel iemand in Nl. Hier in België mag je alleen de basisverzorging op manege/stalling doen. Maar vooral je wil t zelf niet krijgen maar toch ook niet verantwoordelijk zijn dat je drager bent en iemand anders ziek maakt.

  Blijf gezond en hou je altijd aan de social distance 1,5 meter.

 59. Wij Belgen zijn in lockdownen de grens is dicht voor in en uit alleen als je kan beweizen dat je er werkt mag je erin Hier is er controle rijden over en weer en de boetes zijn niet mals Min kinderen wonen ook in Nederland vind dit ook erg maar als ze werken en gezin hebben zie je ze toch niet veel we zijn het al gewoon .Wij zijn 69en 70 jaar we trekken ons plan.

 60. Mijn vriendin woonde in België en mijn zoon ook die kan ik nu niet meer zien voor en lange tijd zal moeilijk worden de komende tijd .???

 61. ik was zondag via belgie naar zeeland gereden omdat niet tol hoeft betalen als je via belgie wil kost 4000 euro per persoon schandalig en belgie morgen ze wel NL

 62. Hoe kan men ons verbieden om naar ons lief te gaan en familie die in nederland wonen dit is zo onmenselijk, er zijn mensen die in België wonen voor hun werk maar hun leven is in nederland dat je dat voor een paar weken sluit ok kan ik nog begrijpen maar ik wil meer duidelijkheid gaan de grenzen dit jaar nog terug open of worden wij een groep die het hardst gekloot zal worden

 63. En voor iedereen he het is wel gemakkelijk als je partner in je kot zit ma als men alleen zoals ik thuis zit met niemand rond mij dan is dat fucking psychisch zwaar dan mogen jullie België ook nie na u vriend zijn thuis rijden e, jullie zijn zo egoïstisch en racisten geworden wij moeten maar rekening houden maar als ik jullie reacties bekijk hoe respectloos we worden behandeld geef me dan nog 1 goeie reden wrm ik nog zou binnen Blijven ik mag mijn lief toch maanden niet meer zien dus wat heb ik nog te verliezen en als jullie ook zo praten e da mensen ma op hun kin moeten kloppen pm hun geliefden te mogen zien awel aan hoop ik dat jullie terecht de corona krijgen harteloze monsters

 64. Belgen Komen Massaal naar Nederland drugs halen ,de volgende keer geef ik alle kentekens Belgen door aan Belgische grenspolitie.Dit kan niet .!Ze komen voor werk naar Nederland?Ze komen voor drugs naar Nederland en de Nederlandse Politie treed niet op omdat ze in Nederland vrij zijn!Wat is die Nederlandse corona-beleid en politie een Slappe hap!!Eerst volgende Belg die een ander zaken doet in Nederland dan waar het Belgische grenspolitie hen doorlaat gaat Kentekens doorgespeeld aan hen dat ze 500,euro boete gaan krijgen!

 65. I think we have to calm down. There are policies to obey and frustrations everywhere.

  Better to listen than to say sorry.

  Life is limited now and that is what it is.

  Relativeren.

  The sun is up. There is water, electricity and enough food in the table.

  You are healthy.

  The internet is up and you can reach to your loved ones online – similar to the life of a foreigner living in other country, it’s better than nothing.

  Sad but life goes on.
  A friend of mine has a family member sick due to corona. The loved one died alone not even a chance to say the last goodbye’s. This could be worst than the the tiny mini complaints and frustrations.

  Keep in mind that this situation wont last forever. Stay positive and try to be nice to each other.

 66. https://www.ninefornews.nl/epidemioloog-is-verbijsterd-hoe-kan-onze-overheid-zo-dom-zijn/

  Een mens blijft een mens, grenzen of geen grenzen. Nederlander of belg.

  Waar zijn jullie mee bezig hier…

  Ik woon in nederland en werk in belgië. Ga iedere dag de grens over.

  Het gaat erom dat de social distancing word nageleefd maar beetje per beetje minder extreem als we na de piek zijn, een 2de epidemie komt er niet… lees het artikel…

  Zoals jullie weten maken mensen anti-stoffen aan tegen al vuile beestjes, niet enkel tegen corona. Daar zijn we nu dus mee bezig.

  het virus is 70 nanometer groot is. De doorlaatbaarheid van hoogste graad ziekenhuismasker is 30 micrometer.

  1 micrometer is 1000 nanometer.

  Dus het is alsof je water wilt tegenhouden met een theezakje …

  Mensen moeten vooral werken aan hun gezondheid… imuumsysteem versterken, Gezonde voeding! Bewegen, probeer aub aan je 10.000 stappen te komen per dag, als is het een half uurtje fietsen.

  Zoek op Paleo dieet..! Onbewerkte voeding! Je mag nog steeds vlees vis groenten fruit eten maar geen vlees met hormonen, geen fruit of groenten met pesticiden. Geen zaadolieen.

  Bak aub je vlees groenten in cocosolie, grasgevoerde rundsboter, ghee, extra vierge olijfolie, extra vierge avocado olie. Alle koudgeperste olieen.

  Zoek maar op wat goedkope raapolie, palmolie, zonnebloemolie met jou lichaam doet. Zonnebloemolie is 1 van de meest gebruikte in onze voeding, waarom? Omdat het spotgoedkoop is. Er is een reden waarom cocosolie of extra vierge olijfolie net iets meer kost.

  Organisch gekweekt, en nog zoveel meer

  Geef je om je lichaam? Je kinderen? Gezondheid?

  Geef corona gewoon geen kans!

  Zoek alles op wat ik zeg..

  FOOD IS MEDICINE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *