Kinrooi start dienstverlening op maat

Ook in deze moeilijke tijden staat de gemeente Kinrooi klaar voor haar burgers. De gemeentelijke diensten blijven telefonisch en digitaal bereikbaar en mensen met een afspraak zijn welkom bij de gemeentelijke diensten, op voorwaarde zat ze geen ziekteverschijnselen hebben.

De gemeentelijke diensten in Kinrooi blijven bereikbaar, maar er zijn een aantal kleine maatregelen. Mensen wordt aangeraden om zoveel mogelijk zaken digitaal of telefonisch met de diensten af te handelen en niet-dringende zaken uit te stellen.

Gemeentehuis
Mensen met een afspraak melden zich aan bij de parlofoon aan de ingang van het gemeentehuis.

Sociaal Huis
Mensen blijven welkom, maar enkel op afspraak.

Dienst vrije tijd en dienst zorg en ouderen, De Stegel
Indien je het nodig acht om langs te komen zijn onze kantoren geopend tijdens de reguliere openingsuren. De dienst ouderen zal vanaf vandaag in de namiddag gesloten zijn.

Bibliotheek
De bibliotheek is gesloten voor publiek, maar dat wil niet zeggen dat je helemaal geen boeken kan lezen in deze periode! Je kan van al het materiaal op onze website een “ruim” lijstje maken van aanwezige materialen die je zou willen lezen of bekijken. Je bezorgt ons dat lijstje via bibliotheek@kinrooi.be met je klantgegevens (vb. je eigen lidnummer en juiste naam of het lidnummer van zoon, dochter, opa, oma, buur, ….) en ook een voorstel van afhaalmoment. Wij zoeken vijf materialen van dat lijstje samen en lenen die meteen uit. Je krijgt van ons een mail terug met de bevestiging van je uitleningen en het afhaalmoment. Je komt op het afgesproken moment naar de bib en belt gewoon aan. Wij geven je dan het pakketje met uitleenticket mee. Veel lees- en kijkgenot!

Woonzorgcentrum Zorgvlied
Er wordt in het Woonzorgcentrum gewerkt aan een systeem om contact te houden met de naasten via digitale kanalen. We houden u op de hoogte van ontwikkelingen hieromtrent.

Hulpvraag of u aanbieden als vrijwilliger
Indien men hulp nodig heeft of men hulp wil bieden mag men zich melden bij de dienst zorg en ouderen of de dienst vrije tijd. De gemeente stelt een lijst op van alle vragen en het aanbod zodat ze de twee aan elkaar kunnen koppelen.
Dienst zorg en ouderen: 089 77 86 74
Dienst vrije tijd: 089 30 08 40

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *