Kleuterschool Het Vliegerke organiseert Fabeltjeskranttocht vanop afstand

Het had een gezellig familie-evenement moeten worden voor de kleuters en hun familie, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Geen nood: de spannende en uitdagende wandeling werd door het team van kleuterschool Het Vliegerke in Kaulille afgelopen week omgebogen tot een individuele beleving voor elk gezin apart.

De ouders van de kleuters van kleuterschool Het Vliegerke kregen een folder met wegbeschrijving, vragen en leuke opdrachten toegestuurd via e-mail en konden daarmee met hun kroost op pad. Bij iedere halte stond een personage uit De fabeltjeskrant centraal. In het café van Bor de wolf stonden heuse bierflesjes en bij juffrouw Ooievaar moest er een prentjes puzzel opgelost worden. Lowieke de Vos sierde de ramen van de lagere school en Zoef de Haas schommelde in een in heuse touwschommel op de Bierkensweg. De molen was versierd met maar liefst drie keer mijnheer de Raaf, waarschijnlijk had hij familie op bezoek.

Foto: Toon Verlaak

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *