Knutselwerk in tuin: “Wij wachten tot het coronavirus uitgebroed is”

Toen Laurent Verwijlen vorige week de bomen aan het snoeien waren, kwam het idee om iets te doen om de mensen te laten nadenken over deze moeilijke tijden. “En dit is het resultaat: een opkikkertje in coronatijden”, zo vertelt hij.

“Even zagen, schilderen en knutselen, en klaar was ons opkikkertje. We willen laten zien dat men als koppel nu vele dagen samen onder één dak zit, en we mekaar nog graag blijven zien en steunen in deze bizarre tijd”, zo vervolgt Laurent Verwijlen. De koppen van de ooievaren vormen samen een hart dat het nog een beetje specialer maakt. “Samen zijn we sterk”, zo laat de initiatiefnemer weten.

Foto: Laurent Verwijlen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *