Leerlingen De Boomgaard tekenen voor bewoners De Maaspoorte

Deze week hebben aanwezig kinderen van de lagere school de Boomgaard in Maaseik kaartjes gemaakt voor de inwoners van Zoonzorgcentrum de Maaspoorte te Maaseik. Zij mogen momenteel nog geen contact hebben met de buitenwereld.

De schoolleiding vond het belangrijk om leuke zelfgemaakte kaartjes te knutselen als steun en een warm gebaar dat ze de ouderen zeker niet vergeten zijn. Binnenkort (als het nog mogelijk is) plannen ze nog een ludieke actie.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *