Levensloop 2020 gaat niet door

Levensloop 2017 kanker

Danny Hamers, de voorzitter van Levensloop Maaseik, heeft vanavond bekend gemaakt dat Levensloop 2020 omwille van het Coronavirus geen doorgang zal vinden. “Een teleurstelling voor alle vechters, deelnemers, teams, vrijwilligers, sponsoren, artiesten, medewerkers aan animatie, sympathisanten, sub-comité leden, comité leden en iedereen die Levensloop een warm hart toe draagt”, aldus de voorzitter.

Normaliter zou Levensloop Maaseik op 9 en 10 mei plaatsvinden in Neeroeteren. “Alles in overweging genomen, met zelfs een alternatieve datum later op het jaar in het achterhoofd, hebben wij als comité besloten om onze vijfde editie uit te stellen tot 2021”, zo vervolgt de voorzitter.

Voor de vechters is onvoldoende zekerheid dat, zelfs tegen het najaar, de ziekte voor 100% verdwenen is, aldus de organisatie.

De organisatoren hebben al een nieuwe datum geprikt. De vijfde editie van Levensloop Maaseik zal doorgang vinden op 8 en 9 mei 2021.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.