Maasgalmkapel annuleert festiviteiten die eind april gepland staan

De Maasgalmkapel uit Kessenich die op 25 en 26 april hun 38ste Blaaskapellenfestival hebben gepland, hebben besloten deze op te schorten. “Omdat wij op dit moment de gezondheid belangrijker vinden dan een groot muziekfeest, hebben ook wij besloten om ons 38ste blaaskapellenfestival op 25 en 26 april te annuleren. We doen dit met pijn in het hart”, zo vertelt voorzitter Peter Willen.

Een groot evenement afschaffen is nooit leuk, en al zeker niet in een jubileumjaar. “Natuurlijk doen we dit met de beste bedoelingen en uit bezorgdheid om onze medemens”, aldus de voorzitter.

Naast het droevige nieuws heeft de Maasgalmkapel nog enkele zaken te melden die positief van aard zijn. “Wij hebben de twee hoofdacts die we dit jaar moesten annuleren, de Tsjechische blaaskapel Gloria en de Oostenrijkse blaaskapel Tidirium, alvast kunnen boeken voor 2021. Dan zal het Blaaskapellenfestival op 24 en 25 april 2021 plaatsvinden, samen met onder meer Gloria en Tidirium”, aldus voorzitter Willen.

Aangezien de Maasgalmkapel dit jaar 40 kaarsjes mag uitblazen, gaat men in het tweede deel van dit jaar zeker en vast enkele extra jubileumactiviteiten organiseren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.