Neos Kinrooi maakt 1.800 mondmaskers

In deze moeilijke coronatijd wil Neos Kinrooi een helpende hand bieden aan verschillende organisaties. Een mogelijkheid is mondmaskers maken. Na contact met het ziekenhuis ZKM in Maaseik haalden zij pakketjes op met lakens voor 1.800 maskers.

De leden van Neos Kinrooi hebben deze naar de leden gebracht die in de mogelijkheid waren hieraan mee te werken. Na enkele uurtjes kregen ze al diverse berichtjes en foto’s doorgestuurd, waar menig keuken of naaikamer blauw/wit zag van de maskers. Ook de echtgenotes werden niet gespaard en moesten mee aan de slag, knippen, meten, en geregeld voor een koffietje of een andere versnapering zorgen. Na een berichtje worden de maskers thuis opgehaald en naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Lambert Vandesande

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *