Openluchttheater Thorn zoekt vrijwilligers

Het Openluchttheater Thorn gaat dit lente- en zomerseizoen podium bieden aan muziek, dans, drama, kindervoorstellingen, rollenspel en ander kunstzinnige uitingen. Het seizoen loopt van april tot oktober. De Stichting heeft om dit alles goed te laten slagen vrijwilligers nodig, die een handje komen helpen.

De vrijwilligers ontvangen een vergoeding volgens wettelijke vrijwilligersvergoeding. WA-verzekering en ongevallenverzekering zijn geregeld via de Gemeente. Er worden vrijwilligers gezocht voor kassabeheer (installeren, kaartjes controleren, ingangen blijven bemannen, afrekenen) en vrijwilligers voor het voorbereiden van het programma op de betreffende dag.

Er wordt gestart in het weekend van 18 en 19 april 2020. Er zijn dit jaar twaalf voorstellingen geprogrammeerd. Volwassenen die willen helpen zijn welkom, maar ook voor jongeren vanaf 16 jaar is er plaats om te helpen, om zodoende iets moois te presenteren in Thorn.

Mensen die interesse hebben, kunnen zich online aanmelden. Na aanmelding van vrijwilligers wordt er een bijeenkomst gepland met uitgebreide informatie en nadere uitleg.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *