Rommel- en Hobbymarkt Zandmennekes gaat dit jaar niet door

“Dit hadden we niet verwacht, maar het verstand regeert boven het gevoel”, zo reageert voorzitter Zjeer Korsten van ‘De Zandmennekes’ uit Molenbeersel, die vandaag bekend gemaakt hebben dat hun Hobby- en Rommelmarkt van 1 juni geen doorgang zal vinden.

“Vanwege het coronavirus hebben we het besluit genomen om onze jaarlijkse Pinkstermarkt te annuleren voor dit jaar”, zo vertelt Zjeer Korsten. De vereniging, die vorig jaar hun 25-jarige jubileum uitgebreid vierde, organiseert jaarlijks op Tweede Pinksterdag een druk bezochte Rommel- en Hobbymarkt bij Domein Woutershof in Molenbeersel. “Dit jaar zou het de achttiende keer zijn dat we deze markt zouden organiseren, maar we gaan dus noodgedwongen een jaartje overslaan”, aldus Korsten.

De jaarlijkse Rommel- en Hobbymarkt van ‘De Zandmennekes’ trekt honderen bezoekers die de ruim 170 standhouders komen bezoeken. De opbrengst gaat telkens naar een lokaal goed doel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.