Stadsbestuur Maaseik schrapt raadsvergadering van deze maand

Stadhuis Maaseik gemeentehuis

Het college van burgemeester en schepenen van Maaseik heeft deze week besloten dat er op maandag 30 maart 2020 geen gemeenteraadsvergadering, OCMW-raadsvergadering en vergadering AGB’s wordt georganiseerd, zoals eerder gepland.

Deze maatregel wordt genomen naar aanleiding van de problematiek rond de bestrijding van het coronavirus. De eerstvolgende vergadering van gemeenteraad, OCMW-raad en AGB’s is voorlopig voorzien op maandag 27 april 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *