Politiezone Maasland slingert diverse personen op de bon

politie Maasland

Agenten van de Politiezone Maasland hebben zaterdag 4 april in Maaseik en Dilsen-Stokkem diverse personen een bekeuring gegeven omdat zij zich niet aan de afspraken houden die gelden rondom de coronacrisis. Toppunt was een feestje Op Hagedorenstraat in Neeroeteren. Hier kwamen agenten na een signaal van buurtbewoners uit bij een ‘Corona-feestje’, omstreeks 19.30 uur. Er werden diverse PV’s opgesteld.

Daarnaast werden er door de agenten op diverse plekken boetes uitgedeeld omdat personen niet konden aantonen dat zij op de plek waren vanuit een essentiële verplaatsing. Dit was het geval op het Krameltplein in Neeroeteren, omstreeks 21.35 uur. Agenten troffen hier een auto met draaiende motor aan. In het voertuig zaten twee jongedames te praten. Beiden kregen een bekeuring.

Op de Slakkenstraat in Dilsen waren aan de achterkant van de garages omstreeks 21.00 uur drie auto’s samengekomen waar drie twintigers rondhingen. Deze kregen alle drie een bekeuring.

Omstreeks 21.15 uur trof een politieploeg een voertuig aan op de openbare parking van het zwembad aan de Haagstraat in Dilsen. Twee twintigers stonden een sigaret te roken en voerden een comnversatie. Vanwege het feit dat dit ook onder een niet-essentiële verplaatsing valt, werden beide personen bekeurd.

Politiezone Maasland laat weten ook de komende dagen streng te zullen optreden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *