Veerpontjes later dan gepland in de vaart

voetveer

De veerponten van Ophoven/Ohé en Laak, Rotem/Grevenbicht en Uikhoven/Geulle die beide oevers van het RivierPark Maasvallei verbinden, zouden normaal gezien aan het nieuwe vaarseizoen beginnen in het eerste weekend van april. Er werd beslist om de start van het vaarseizoen op te schuiven naar het eerste weekend van mei.

Men houdt nog wel een slag om de arm. “De eerste dag van het nieuwe seizoen zal dus vrijdag 1 mei zijn. We volgen de situatie op de voet, samen met de Vlaamse Waterweg en Rederij Fransbergen”, aldus een woordvoerder.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *