Knuppelpad bij Itterbeek in Kessenich doorgezaagd

Tijdens deze vreemde tijden kan men het hart ophalen aan de massale solidariteit en positiviteit die onder de bevolking leeft. Ook de natuurgebieden in Kinrooi worden druk bezocht en zijn een manier geworden om ‘het kot’ eventjes te ontvluchten en volop te kunnen genieten van de heerlijke lentezon. Echter weten vandalen ook de weg naar buiten te vinden.

De positiviteit is blijkbaar niet bij iedereen en vandalen willen mensen graag het wandelen beletten. Afgelopen week hebben enkele van vrijwilligers van Natuurpunt Kinrooi moeten vaststellen dat het knuppelpad vlakbij de Itterbeek volledig doorgezaagd is.

Er is aangifte van vernieling gedaan.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *