Bastion live-set DJ Boyd succesvol

“Geweldig!”, dat is een eerste reactie van de organisatoren van het Bastionfestival in Kessenich, op de live-set die Goede Vrijdag via Facebook plaatsvond.

“Voor iedereen zijn het onzekere tijden. Om de mensen een hart onder de riem te steken, hebben we dit georganiseerd”, zo vertelt Maico Houben, mede-organisator van het Bastionfestival. Of het Bastionfestival doorgang zal vinden op 8 en 9 augustus 2020 is nog niet duidelijk. “Vooralsnog gaan we ervan uit dat we onze derde editie aan de Maasplassen in Kessenich door kunnen laten gaan”, aldus Houben.

Vele honderden belangstellenden bekeken de live-set op social media van DJ Boyd, die overigens ook geprogrammeerd staat op de derde editie van het Bastionfestival.

Voor het derde Bastionfestival is de complete line-up bekend. Headliner is Niels Destadsbader. Verder zullen onder meer De Kreuners, de Daredevils, de Alpenzusjes, Awful Age, de Ketnetband, Ilsen & Verhulst, Boulevard Vinyl, Cleymans en Van Geel, Les Truttes, DJ Boyd en schlagerkoning Christoff hun opwachting zullen maken op zaterdag 8 en zondag 9 augustus.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.