Bastionfestival 2020 afgelast

De derde editie van het Bastionfestival, die gepland was voor 8 en 9 augustus aanstaande, zal geen doorgang vinden.

“Na de beslissing van de federale overheid dat er deze zomer geen festivals kunnen plaatsvinden, kan komende editie van Bastionfestival niet doorgaan. We zijn genoodzaakt ons festival te verplaatsen naar 7 en 8 augustus 2021. Dit is geen leuk nieuws maar wel noodzakelijk in de strijd tegen het Corona-virus. We hebben dan ook alle begrip voor de genomen maatregel en hopen dat iedereen gezond blijft”, zo vertelt organisator Maico Houben van het festival.

Een jaar vol voorbereiding waar veel tijd en energie werd ingestopt om er weer een succes editie van te maken, dat is natuurlijk niet niks om dit voor de organisatie een plaatsje te geven. “Niet enkel voor ons is dit een domper maar nog meer voor onze partners, sponsors, leveranciers, artiesten en de vele vrijwilligers. Graag willen we hen ook veel sterkte wensen en nogmaals bedanken voor hun inspanningen en inzet, en zullen we er in 2021 een extra lap op geven”, zo vervolgt Houben.

Deze verplaatsing is uiteraard een financiële aderlating voor de organisatie. “Gezien het Bastionfestival nog maar zijn 3e verjaardag zou vieren, zullen wij proberen deze klap zo goed mogelijk op te vangen. Wij doen dan ook ons uiterste best om van 2021 een onvergetelijke topeditie te maken”, aldus de drie organisatoren.

Reeds aangekocht toegangstickets en drankbonnen zullen geldig blijven voor editie 2021. De organisatie zal proberen de line-up zoveel mogelijk te behouden aangezien deze hier volledig achter staan. “Hierover zijn we bijna akkoord met de verschillende artiesten maar zullen we de komende dagen definitief communiceren”, zo besluit Maico Houben.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.