Betalen met bancontact tijdelijk niet mogelijk op de recyclageparken van Limburg.net.

Om de doorstroming op de recyclageparken te optimaliseren en het besmettingsgevaar te beperken tot een minimum zijn betalingen met bancontact op de recyclageparken van Limburg.net tijdelijk niet mogelijk. Betalen kan enkel via overschrijving of door voorafbetaling.

Op het ticket dat uit de betaalzuil komt als men het park uitrijdt, staat het verschuldigde bedrag en de bankgegevens waarmee men de overschrijving kan uitvoeren. Maak de betaling zo snel mogelijk in orde. Zo vermijdt men dat de toegang tot het park bij een volgend bezoek geweigerd wordt. Op mijn.limburg.net kan men alle informatie over uw parkbezoek en eventuele openstaande bedragen terugvinden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *