Bezoeken van je lief in buitenland is essentiële verplaatsing

Het verplaatsen om je lief aan de andere kant van de grens te bezoeken, valt sinds vrijdag 17 april onder een essentiële verplaatsing. Dat werd gisteravond vanuit een Ministerieel Besluit bekend gemaakt.

Burgemeester Johan Tollenaere van de Stad Maaseik: “De gouverneur van Limburg laat me weten dat hij geen ander besluit meer kan nemen en bevestigt dit voor Limburg.”

De burgemeester van Maaseik heeft de politie gevraagd om de zaken goed op te volgen. “Als er plots allemaal mensen zijn met ‘lieven’ in het buitenland dan zullen we dit moeten bekijken en ook nadenken over de zin van de grenscontroles”, aldus Tollenaere.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

20 reacties op “Bezoeken van je lief in buitenland is essentiële verplaatsing”

 1. Iemand met een minnares aan de andere kant van de grens mag dat ook

 2. Wie kan daar nog aan uit heb de burgemmeester zelf een vriendin zekers ??of dat marino keulen een tip gegeven heeft ?

 3. Breng de ziekte maar na hier .man man ..zijn er nog niet genoeg gestorven.kan ook meteen lekker gaan shoppen …kom van mijn vriendin ??goe bezig!

 4. Belgie heeft per 1000 inwoners de hoogste corona besmetting ter wereld, Belgie doet het slechtste van de hele wereld.
  Nu de Grenzen naar het buitenland open gaan voor steeds meer besmette belgen worden deze landen het slachtoffer van de Slechte maatregelen/handhaving in Belgie.
  Als ik Nederland was ging ik de grens per direct sluiten tegen het grote gevaar uit Belgie

 5. Vind het wel fijn om te horen dat mijn partner nog eens naar mij mag komen. Ik werk in de zorg en heb het erg druk. Ik weet dat veel mensen hier negatief zullen reageren. Maar iedereen heeft toch een uitlaatklep nodig om emoties los te laten en dat kan niet altijd via gsm.

 6. Reactie op het bericht van Leo
  In België worden ook de sterftes in de rusthuizen meegeteld (zelfs de mogelijk besmette mensen)dat doet men nergens in de wereld.

 7. Om te mogen gaan werken in Nederland heb ik een attest nodig, om mijn lief te bezoeken niet. Nou dan heb ik veel veel liefdes.

 8. ze kunnen wel adres vragen aan de grens waar de vriend of vriendin woont en de tef nr

 9. Wat een ondoordachte opmerking gen.
  1 de zieken komen niet naar Belgie en al helemaal niet door het grensverkeer weer toe te staan.
  2 Belgie heeft een pajotten regering daar zou ik me meer zorgen over maken, het land is een en al chaos. De Walen de Vlamingen en de Duitstaligen staan lijnrecht tegenover elkaar en worden het nooit eens.
  3 de pajotten regering staat wel toe om verzorg- en senior verpleeghuizen te bezoeken, daar waar men net het grootste gevaar loopt een infectie op te lopen, dus de zieken komen niet uit het buurland maar jullie zetten zelf een deur naar risico open, denken jullie daar maar eens over na.

 10. Gezien er vanuit bestuurlijke macht geen fatsoenlijke uitleg wordt gegeven over het nut van het sluiten van de grenzen heb ik de Europese Unie gecontacteerd. Deze berichtte mij vandaag 21 april, dat ten tijde van crisis, in dit geval de corona crisis, een lidstaat in dit geval Belgie, deze de grenzen kan sluiten alvorens eerst af te spreken met de buurlanden (Schengen verdrag) voor de duur van 2 weken met een verlenging van Max 6 weken…daarna maw na 2 maanden dient de lidstaat, Belgie dus, de grenzen onverbiddelijk vrij te geven.
  Het spreekt voor zich dat veel grensbewoners met over en weer familie banden dubbel worden geraakt. In mijn geval kan ik mijn nog levende ouders in de 80 woonende in Nederland niet behulpzaam zijn.
  Spreekt ook voor zich dat de handelswijze en slecht communicerende gemeente instanties zowel in de Duits, Wallon en Vlaamse gemeente hun rekest krijgen als de verkiezingen voor de deur staan.
  Indien iemand geïnteresseerd is in de volledige uitleg van de EU stuur ik dit graag via mailberichten.

 11. Heb je hiervoor nog een speciaal document nodig, zo ja, waar zou ik deze dan kunnen vinden?

 12. Waar is dit besluit officieel te vinden, als dit een ministeriële besluit zou zijn, dan zou er een officiële publicatie van zijn. Wie kan mij helpen?

 13. Dus je lief over de grens bezoeken mag maar binnen je eigen land niet?

 14. Mag het andersom ook ,als je een Nederlandse partner hebt,mag zij over de grens om mij te bezoeken? Dat is mij niet duidelijk ?

 15. Hey wow pff wat een haat zeg ajb, denk ff aan de mensen zoals ik du hun lief al 3 maandan?! niet meer gezien hebben. of je nu van groningen naar breda je lief gaat bezoeken of van antwerpen naar amsterdam, dat is toch net hetzelfde?!

 16. Ongelooflijk! Het zit nog steeds in mijn geheugen alsof het gisteren was, hoe dr. ODUWA de hypnose op mijn man terugdraaide door zijn bezeten minnaar, die hem acht maanden lang van mij wegnam.
  Gedurende deze periode was ik zo depressief dat ik alles deed wat ik kon om mijn man terug te krijgen, maar alle pogingen mislukten, ik probeerde tegelijkertijd zelfmoord te plegen uit frustratie.
  Vaker zouden mensen suggereren dat ik probeerde een spirituele methode te gebruiken om te weten wat mijn geliefde zo sterk hield en niet bereid was om onze verzoening toe te staan, maar mijn haat voor toverspreiders verblindde me omdat ik dacht dat ze slecht waren, niet wetende dat ik totaal ongelijk had. Mijn ervaring met DR ODUWA bewees dat mijn perceptie verkeerd was. Ik nam contact op met DR ODUWA, een geweldige Afrikaanse spreukenmaker die ik zijn advertentie op internet zag, toen alles me niet lukte, waren zijn recensies die ik las zeer bevredigend en het gaf me vertrouwen om hem te proberen . Mensen getuigden over hoe hij hun ziekten genas, hen loterijen liet winnen en ook hun lang verloren geliefden terugstuurde, en een getuigenis die mij het meest verbaasde, is dat de meeste onvruchtbare vrouwen getuigden dat hij hen zo gek maakte dat ze kinderen konden baren, dus ik mailde hem en hij reageerde prompt en beloofde me te helpen. Haven luisterde naar alles wat hij zei en hield zich aan zijn instructies, mijn geliefde kwam binnen twee dagen bij me terug en nu zijn we weer gelukkig samen en gaan we binnenkort trouwen. Mijn grote dank aan DR ODUWA voor zijn hulp.

  Laat je leiden, als je hulp nodig hebt, zou DR ODUWA jouw keuze moeten zijn.

  Zijn e-mail: – (spellcasteroduwa@gmail.com)

  WhatsApp:
  (+2348135031900)

 17. Dit is een sacret die je kunt gebruiken om je ex-man of vriend terug te krijgen, dr.Sacre is de oplossing voor hoe je je geliefde terug kunt krijgen, dr.Sacre is een geweldige spreukmaker en een heel eerlijk persoon, hij bracht mijn ex-minnaar terug voor mij binnen 24 uur en nu houden we zo veel van elkaar Dr. Sacre is een geweldige spreukmaker waarmee je kunt praten voor hulp, als je je geliefde terug wilt en om van je te houden en je te koesteren, neem dan contact op met Dr Sacre op WhatsApp +2349076034359 of stuur een e-mail naar sacretempleofpower @ gmail.com om uw relatieprobleem op te lossen

  Miss Lore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *