Breese ijszaak die zondag opende kreeg meteen politie over de vloer

IJszaak ‘De Potter’ in Bree opende zondag 5 april de deuren . Een anonieme tip inzake schending van de Corona-maatregelen zorgde zelfs voor politie in de zaak. “Alles werd in orde bevonden”, zo reageert een medewerkster.

Voorlopig verloopt alles perfect zoals voorgeschreven, al schrok men bij De Potter wel van de kritiek, meldt HLN. Die werd onder meer geuit via sociale media. Er werd geslingerd met verwijten dat de zaak ‘asociaal’ zou zijn. Dat de politiecontrole aantoonde dat alles toegelaten was, bleek dan ook een gepast antwoord. “De vele negatieve reacties nemen wij zeker tot ons. We zorgen er zeker voor dat iedereen veilig van ijsjes kan genieten.”

Voor inwoners van Maaseik meldt de ijszaak dat men verwacht dat volgende week de zaak daar ook weer opent.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.