Coronaboete van 250 euro voor 18-jarige die op zoek was naar sigaretten

Een 18-jarige bromfietser moet een boete van 250 euro betalen nadat hij maandagnamiddag door een patrouille van de politie op de Koningin Astridlaan in Maaseik aan de kant was gezet. Zijn uitleg voor de verplaatsing: ik ben sigaretten aan het zoeken. Die verklaring volstond niet om geen boete te krijgen.

Een kwartiertje later werd op de Koning Boudewijnlaan een 41-jarige motorrijder aan de kant gezet. De man verklaarde niet te weten dat hij zich niet onnodig mocht verplaatsen. Hij was erop uit om sigaretten te kopen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *