#coronapositief is de insteek bij de gemeente Kinrooi

Kerk Kessenich

325 nieuwe overlijdens in België en het aantal doden dat boven de 3.000 klimt… Dat is het nieuws van vandaag. In Kinrooi probeert men ook #coronapositief nieuws te brengen, zoals de oproep naar inwoners om foto’s te bezorgen voor een Corona-expo later dit jaar.

Wie plant er vandaag nog een verre vakantie? Misschien blijven we de komende zomer eerder thuis. Nu is het de ideale gelegenheid om eens te laten zien hoe mooi de gemeente Kinrooi is en welke verborgen parels er allemaal zijn. De gemeente Kinrooi organiseert later dit jaar een foto expositie.

Bewegen in de buurt van je huis is één van de aanbevelingen die nog steeds geldt. Ga jij een wandeling of fietstocht maken? Of even joggen? Neem dan je smartphone of fototoestel mee en maak onderweg een leuke foto! Wat mag op die foto staan? Jij, je gezin, je hond, een leuk landschap, een zonsondergang, een bezienswaardigheid of gewoon een mooi moment of plekje, het mag allemaal. Heb je een mooie foto? Dan vraagt de gemeente twee dingen:

Mail je foto – in drukkwaliteit (HDR) – voor 31 augustus 2020 naar cultuur@kinrooi.be. Zet een korte beschrijving erbij en vermeld zeker de naam van de fotograaf bij je inzending. De beste foto’s zullen uitgekozen worden door de Kinrooise culturele raad en gebruikt worden voor de Corona-expo, dit najaar in GC De Stegel. Na de tentoonstelling krijgen de indieners van de geselecteerde beelden een ingekaderde grote foto.

2 Post je foto op Instagram met vermelding van @3640kinrooi en minstens de hashtags #mooikinrooi #coronaexpo #coronapositief. Ben je sportief bezig? Zet er dan zeker #sportersbelevenmeer bij. Je vult verder aan met hashtags die jij toepasselijk vindt.

Naast dit feit is er vanavond om 20.00 uur een positieve insteek van UNIZO Kinrooi die samen met de gemeente Kinrooi positief tegen corona strijden. Dat is vanavond vanaf 20.00 uur te zien op de Facebookpagina van de gemeente Kinrooi en UNIZO Kinrooi.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *