Dansstudio Crescendo organiseert online dansmarathon voor het goede doel

Dansstudio Crescendo in Bree nodigt belangstellenden uit om op 17 april 2020 vanaf 11.00 uur een 12-uur durende dansmarathon te houden. Diverse professionele docenten volgen elkaar op in 16 online dans- en yogalessen ten voordele van de getroffen cultuursector via Passerelle.

Het coronavirus heeft ons allen in de greep. Geen enkele sector blijft gespaard, ook de cultuursector niet en daar ontstond het idee van het team van Dansstudio Crescendo om een 12 uur durende marathon te organiseren op vrijdag 17 april ‘20 van 11.00 tot 23.00 uur.

Ook solidariteit tussen vele verschillende dansscholen ten top… Naast enkele docenten van Dansstudio Crescendo hebben ze verschillende gastdocenten kunnen strikken om de marathon in te vullen met 16 verschillende online live lessen in diverse stijlen en niveau’s (beginner/gevorderd). Denk hierbij aan Zoë Guisson (funky jazz), Sandrine Balleux (ballet), Judith Clijsters (stretching) en nog vele anderen!

Als deelnemer betaalt men éénmalig om zo gedurende de hele dansmaraton toegang te hebben tot de lessen op het streamingplatform Zoom. Het basisbedrag om toegang te krijgen is €5, maar men kan natuurlijk ook voor een hoger bedrag sponseren!
De volledige opbrengst schenkt de dansclub aan Passarelle. Zij zullen de opbrengst verdelen onder artiesten die projecten, voorstellingen en werk misliepen ten gevolge van de Coronacrisis.

Inschrijven kan online.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.