De opening van Openluchttheater Thorn wordt uitgesteld tot 2021

Na maanden van voorbereiding dacht het bestuur van de stichting Openluchttheater Thorn in april 2020 het Openluchttheater te kunnen openen met een gevarieerd programma gedurende de gehele zomer. Helaas gooide de coronapandemie roet in het eten.

In maart al moesten alle optredens voor april en mei worden geannuleerd en werd het opzetten van de zeilsculpture uitgesteld. Het lukte om deze voorstellingen in de loop van het seizoen alsnog op de agenda te plaatsen. Echter, op 21 april jl. maakte premier Rutte bekend, dat alle evenementen tot 1 september verboden worden.

Het bestuur kan daarom niet anders dan alle voorstellingen van 2020 annuleren en aan de slag gaan om voor 2021 een mooi programma samen te stellen.

Iedereen die al een ticket gekocht heeft voor één van de voorstellingen 2020 wordt persoonlijk benaderd over de vergoeding van de gemaakte kosten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.