De Rogstaekers-Tjéllens

Stadsvastelaovendjvereiniging de Rogstaekers uit Weert daagt iedereen uit om een persiflage te maken op de Rogstaekerslegende: Beeld zelf de welbekende Rogstaekerslegende uit en maak er foto’s van, maak een eigentijdse tekening of schilderij, een film of… ben creatief!

De mooiste, leukste en creatiefste inzending wint het ‘Gouwe Rog-verrassingspakket’, de meest ludieke en kolderieke inzending wint het ‘Knouwel-pakket’ en kinderen t/m 12 jaar maken kans op het ‘Zulvere Knoeëk-wichterpakket’. Daarnaast verloten we onder alle deelnemers 10 kaarten voor de eerstvolgende edities van de Boonte Aovendj en Boonte Femiêliemiddig. Stuur je creatie (of foto’s hiervan) uiterlijk 18 mei aanstaande in per mail aan info@vvderogstaekers.nl. Jeugdige deelnemers vermelden hun leeftijd en verder vermelden de deelnemers hun contactgegevens, welke alleen worden gebruikt om de winnaars persoonlijk te benaderen. De prijswinnaars worden op Hemelvaartsdag 21 mei 2020 bekend gemaakt via de bekende mediakanalen. Voorwaarde is dat iedereen zich houdt aan de richtlijnen van het RIVM en deelnemers stemmen in dat hun creaties via de mediakanalen van V.V. de Rogstaekers gedeeld worden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *