Dr. Jeff Hoeyberghs noemt corona ‘een farce’

MUG ambulance

Dr. Jeff Hoeyberghs uit Maaseik noemt corona ‘een farce’ in een niet mis te verstane podcast van een half uur die sinds kort online staat.

Kijk hier naar de podcast die vandaag werd gepubliceerd.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Dr. Jeff Hoeyberghs noemt corona ‘een farce’”

  1. Ik ben echt blij dat iemand samen met een andere arts geloof ik in Kortrijk eindelijk iemand opstaat en een proces waagt over hetgeen hier en in de ganse wereld aan het gebeuren is. Ik lees en beluister sinds lange jaren alle media dus zowel de msm als alternatieve media en moet al lang vaststellen dat er zaken aan de bevolking als misinformatie gemeld worden plus dan de dagelijkse coronahysterie waardoor het grootste deel van de bevolking uit angst alles doet wat hen verteld wordt .Ook ik zag het met lede ogen aan en probeerde op verschillende wijze mensen wakker te maken bvb door op twitter en linkedin soms artikelen te vermelden en ook zelf mijn gemeente en parlementariers video’s op te sturen maar tevergeefs DUS PROFICIAT Dokter en ik hoop dat de rechtstaat juist zal oordelen maar ook daar vrees ik even voor Niet vergeten dat we wereldwijd in een DEEP STATE zitten en dit gebeurt in Amerika maar ook in alle landen Ik wens je veel kracht en moed Was ik nog jonger was ik al lang opgestaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *