Eerste online vergadering Kinrooise gemeenteraad

Na wat opstartproblemen is de eerste online vergadering van de Kinrooise gemeenteraad goed verlopen. Alle leden van de gemeenteraad zaten thuis in de woonkamer of keuken om dele te nemen aan de vergadering. Burgemeester Jo Brouns die in eerste instantie ook thuis zat, moest vanwege de slechte verbinding naar het gemeentehuis komen om de vergadering voor te kunnen zitten.

Eén agendapunt was de goedkeuring van de gemeenteraad of er toestemming gegeven kon worden rondom vergaderen via het online platform Teams. Gevraagd werd of dit in de toekomst, ook na de coronacrisis, als regulier medium gebruikt zou worden. Burgemeester Jo Brouns liet weten dat dit niet het geval was en dat in de toekomst, als de maatregelen hierin versoepelen, de fysieke aanwezigheid in de Kinrooise raadszaal weer gewenst is.

Hoeveel mensen er buiten de raadsleden gekeken hebben, is nog onbekend.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *