GEVERS is nieuwe partner voor Limburgs incubatorennetwerk

Gevers bundelt, na Start it @KBC, SD Worx en Van Havermaet de krachten om Limburgse start-ups een boost te geven. Ze zijn de vierde partner die het experten-team voor het Limburgs incubatorennetwerk vervoegen. Start-ups die onder meer gevestigd zijn op het Agropolis park in Kinrooi heeft ook nog andere plekken, zoals Corda INC, GreenVille, BioVille, Mia-H, BikeValley, C-Mine en DronePort die al konden rekenen op werkruimtes en begeleiding. Sinds kort kunnen ze ook een beroep doen op experten voor al hun ondernemersvragen.

Onlangs is Gevers toegetreden als partner voor het globale Limburgs incubatorennetwerk.

Gevers is gevestigd op Corda Campus en adviseert inzake intellectuele eigendom (merken, octrooien, modellen, auteursrechten, domeinnamen etc.) met als doel innovatieve ideeën te beschermen en bedrijven de mogelijkheid te bieden verder te investeren in de opbouw van een goede reputatie en/of in Onderzoek & Ontwikkeling.

Gevers zal onder andere fysiek aanwezig zijn in de verschillende incubatoren om kennis te delen. Op deze manier kunnen de groeibedrijven snel en laagdrempelig advies inwinnen indien ze innovaties, beelden of merken willen beschermen.

Alle partners die gebundeld zijn op het Agropolis Park zijn online te vinden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.