Kiwanis Maaseik schenkt medisch materiaal aan het WZC Het Park van Neeroeteren

Normaal draait de werking van Kiwanis Maaseik doorgaans rond sociale doelen ten voordele van kinderen en jongeren, maar in deze huidige coronacrisis konden de leden niet werkloos toekijken. Ook de leden van Kiwanis Maaseik willen graag hun steentje bijdrage, daarom hebben ze vandaag een schenking gedaan van dringend medisch materiaal aan het WZC Het Park in Neeroeteren.

Hier werd bijzonder vreugdevol op gereageerd. Bij WZC Het Park in Neeroeteren hebben 23 bewoners symptomen, en zes personen hebben positief getest. Nog eens zeven personeelsleden zijn ook positief getest en zitten in quarantaine.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *