KSA ROJO Beek daagt leden twee keer per dag uit

Nu we allemaal ‘in ons kot’ moeten blijven kan de verveling al eens toeslaan. Bij de leden van KSA ROJO Beek is dit echter onmogelijk, zij worden door hun leiding namelijk twee keer per dag uitgedaagd om een opdracht te vervullen en dit al voor de vierde week op rij. Het resultaat moeten ze dan bewijzen met een foto of filmpje. Elke zondag worden de deelnemers beloond met een kleine verrassing in de brievenbus.

Net zoals voor zovele andere verenigingen, waren de laatste weken een opeenvolging van annuleringen voor KSA ROJO Beek. Eerst werd beslist dat hun jaarlijkse ‘Smulfestijn’ (spaghetti- en croquedag) niet kon doorgaan, vervolgens werd duidelijk dat het ‘Kamp voor Dummies’ geannuleerd moest worden en tot slot hebben ze ook hun ‘Cantus der Jeugdbewegingen van Bree’ moeten uitstellen.

De leiding bleef echter niet bij de pakken zitten en besloot om hun leden online bezig te houden. Dit doen ze door elke dag stipt om 10.00 en om 16.00 uur een opdracht op Facebook te posten. De bedoeling is dan dat de leden deze uitdagingen aangaan en het resultaat voor 20.00 uur laten zien met een foto of filmpje. Volgens sommige ouders leven hun kinderen dan nu ook al een maand ‘op de klok van ROJO Beek’.

Zo is al snel bewezen dat hun leden echte kunstenaars zijn, een hart van goud hebben, lekker kunnen koken, sportief zijn en nog zoveel meer. Het is zowel voor de leiding als voor de trouwe volgers van het ROJO-account elke dag weer uitkijken naar de fantastische resultaten! Het doet iedereen duidelijk deugd om al die blije snoetjes te zien en zo toch nog een beetje met elkaar in contact te staan.

Hoofdleidster Valerie is dan ook enorm trots op de leiding die elke dag weer creatieve ideeën tevoorschijn tovert, de leden die superhard hun best doen om elke opdracht zo goed mogelijk uit te voeren, maar ook op alle ouders die hun kinderen elke keer opnieuw helpen en de rommel die bij sommige opdrachtjes komt kijken weer mooi opruimen. Het is geweldig om te zien hoe alle mensen dit elke dag opnieuw aanmoedigen en volgen van op de eerste rij.

Foto: Valerie Geerits

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *