Lange wachtrij bij Containerpark. Politie adviseert: Blijf weg!

In Kinrooi stonden vanochtend bij het openen van het containerpark 32 auto’s te wachten. De gemeente Kinrooi had daarop geanticipeerd en een bewakingsagent ingeschakeld. Ook de politie Carma was ter plaatse om bij eventuele problemen in te grijpen. De politie adviseert bij zaken die niet noodzakelijk zijn, weg te blijven van het containerpark.

De regel is dat er maximaal 9 mensen gelijktijdig op het containerpark mogen zijn. Iedereen in Kinrooi hield zich kalm.

Op meerdere plekken in de provincie is het druk bij de containerparken, vandaar het advies van de politie om, enkel in dringende gevallen te komen en anders thuis te blijven.

Op de filebarometer van Limburg.net kan iedereen volgen hoe druk het is, en dat werd ook massaal gedaan. Zo zeer dat de server overbelast is. Wie klikt via www.limburg.net/recyclageparken op het park van zijn keuze krijgt een foutmelding. “Normaal hebben we 20 à 30 bezoekers per moment op onze website. Nu zijn er dat 800”, zegt Ilse Luypaerts van Limburg.net bij HbvL. “We hadden drukte verwacht, maar niet deze drukte. We proberen nu op serverniveau het probleem op te lossen. We hopen dat binnen een half uur de mensen zich wel op voorhand kunnen informeren hoe druk het is in hun recyclagepark.”

Limburg.net vraagt met aandrang om niet naar recyclageparken te gaan tenzij het absoluut nodig is, voor de veiligheid van uzelf, de andere bezoekers én het personeel.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *