Naaimachinewinkel vanaf maandag open

Naaimachinewinkel Herman Janssen aan de Weertersteenweg 22 in Kinrooi zal vanaf aanstaande maandag om 13.00 uur de deuren weer openen. In de winkel is al het materiaal voor het maken van mondmaskers in ruime mate voorradig.

Of het nu gaat over naald en draad, stoffen, elastiek of een complete naaimachine met alle toebehoren, Herman Janssen kan alles direct leveren. Om te voldoen aan de voorwaarden die opgelegd worden is het wel noodzakelijk om telefonisch even een afspraak te maken alvorens naar de winkel te komen. De openingsuren zijn als volgt: maandag van 13.00 uur tot 19.00 uur dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Bellen voor een afspraak kan tijdens de openingsuren op 089 701856.

Naamachinehandel Herman Janssen
Weertersteenweg 22
Kinrooi
089 70 18 56
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.