Organisatoren Bastionfestival organiseren vrijdag een knallende live-set

Komende vrijdag zal DJ Boyd een live-set verzorgen, die via het Facebook-kanaal van het Bastionfestival te zien zal zijn. “Voor iedereen zijn het onzekere tijden. Om de mensen een hart onder de riem te steken, organiseren we dit”, zo vertelt Maico Houben, mede-organisator van het Bastionfestival.

Of het Bastionfestival doorgang zal vinden op 8 en 9 augustus 2020 is nog niet duidelijk. “Vooralsnog gaan we ervan uit dat we onze derde editie aan de Maasplassen in Kessenich door kunnen laten gaan”, aldus Houben.

De live-set van DJ Boyd zal aanstaande vrijdag, 10 april, vanaf 20.00 uur live te volgen zijn.

“Vooralsnog is het belangrijk om alle geldende maatregelen op te volgen, zodat er kans is dat het Bastionfestival doorgang kan vinden”, zo besluit Maico Houben.

Voor het derde Bastionfestival is de complete line-up bekend. Headliner is Niels Destadsbader. Verder zullen onder meer De Kreuners, de Daredevils, de Alpenzusjes, Awful Age, de Ketnetband, Ilsen & Verhulst, Boulevard Vinyl, Cleymans en Van Geel, Les Truttes, DJ Boyd en schlagerkoning Christoff hun opwachting zullen maken op zaterdag 8 en zondag 9 augustus.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *