Pepelrock verzorgt live-stream

De organisatie van Pepelrock in Molenbeersel zag zich eerder genoodzaakt vanwege de coronamaatregelen het festival van dit jaar af te gelasten. Maar men heeft voor de trouwe aanhangers een live-stream in petto.

“Normaliter zou volgende week Pepelrock 2020 plaatsvinden”, aldus mede-organisator Geert Baens. “Maar we gaan ervoor zorgen dat de trouwe aanhangers toch nog iets gaan meekrijgen van Pepelrock 2020”, zo vervolgt hij.

Zaterdag 18 april organiseert men een live-stream via de website en sociale media. “Van 19.00 tot 21.00 uur zullen we nummers van bands spelen die normaliter zouden optreden. Daarnaast draaien we ook knallers van vroeger en nu”, aldus Geert Baens.

Pepelrock zal zaterdag 17 april 2021 een nieuwe editie gaan verzorgen. “Wat het inhoudelijke betreft voor 2021, zullen wij proberen om zoveel mogelijk bands van de editie 2020 te verplaatsen naar het komend jaar omdat wij 100% achter deze gekozen bands stonden en nu nog staan”, zo besluit Geert Baens.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *