Radio Maaskant schenkt honderden euro’s

Radio Maaskant, het lokale station voor groot Maasmechelen schenkt momenteel honderden euro’s aan mensen uit Maasmechelen die zich op een of andere manier bijzonder verdienstelijk maken in deze moeilijke tijd. Iedere week wordt een genomineerde lokale held(in) verrast met maar liefst honderd euro.

Radio Maaskant is te beluisteren in groot Maasmechelen via 106.7 MHz. of via de stream op de website.

Alleen inwoners van Maasmechelen komen in aanmerking voor deze actie die inmiddels heel wat tongen los maakt in de regio. Iedereen kan iemand uit Maasmechelen nomineren door een mail te sturen met uw contactgegevens en uiteraard de reden waarom hij of zij 100 euro verdient, naar: studio@radiomaaskant.be.

De eerste 100 euro werd vandaag uitbetaald aan Melanie Vinci, het hoe en waarom leest u HIER.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *