Recyclageparken 7 april weer open: Vermijd drukte!

puin recycle recyclage

Vanaf 7 april openen de recyclageparken in Vlaanderen weer. Lokale bestuurders roepen op om enkel te gaan als het noodzakelijk is en om drukte te vermijden.

“Inwoners moeten goed opletten dat ze drukte vermijden”, zo reageert burgemeester Johan Tollenaere van de Stad Maaseik. “Ik doe een warm appèl op onze inwoners om onze politiediensten niet nog meer te belasten en om om te draaien als het te druk is bij de recyclageparken”, aldus de Maaseiker burgervader.

Een gezin mag één parkbezoek per 14 dagen brengen en mag niet vergezeld van een ander gaan. Men dient in de wagen te blijven zitten totdat men aan de beurt is. Ook dient de afstandsregel van 1,50 meter per persoon gerespecteerd te worden en kan men niet cash betalen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *